Pasta met zalm

4 personen
Ingrediënten:
- 400 gram zalmfilet
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 3 rode paprika’s
- 4 stengels bleekselderij
- 250 gram kleine tomaatjes
- 1 blik gepelde tomatenblokjes
- 1 eetlepel kappertjes
- Een klein handje (verse) tijm
- Een klein handje (verse) rozemarijn
- Een paar takjes verse oregano
- 300 gram volkoren pasta
Bereiding:
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de ui en knoflook.
- Snijd de rest van de groente en voeg toe.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes, de kruiden (behalve de oregano) en kappertjes toe. Laat het geheel even pruttelen.
- Bereid in de tussentijd de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de zalm in 8-10 minuten.
- Verdeel de pasta, het groentemengsel en de zalm over de borden. Garneer met oregano.