Wrap met kip en rauwkost

Wrap met kip en rauwkost

4 personen

Ingrediënten:

  • 8 volkoren wraps
  • 400 gram kipfilet
  • 1 eetlepel Chinese 5 spice
  • 1 theelepel cayennepeper
  • Een kleine witte kool
  • 5 winterpenen
  • 1 komkommer
  • Bosje koriander
  • 1 limoen
  • Olijfolie

Bereiding:

  • Meng in een kom de Chinese 5 spice, cayennepeper en 1 eetlepel olijfolie. Meng de kipfilet door de marinade en laat minimaal 15 minuten staan.
  • Rasp de wortel en witte kool. Doe in een kom en meng door elkaar.
  • Snijd de komkommer doormidden. Snijd de ene helft in plakjes. De andere helft mag je met een kaasschaaf of dunschiller in dunne slierten snijden.
  • Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de kip gaar. Snijd de kip vervolgens in reepjes.
  • Hak de koriander fijn en snijd de limoen in kwarten.
  • Verhit de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps vervolgens met witte kool en wortel, de kip, de komkommerslierten, koriander, knijp eventueel een beetje limoen uit boven de wrap en leg op de borden de overige plakjes komkommer.